Massage

Mitt mål är att ge en behandling som är anpassad helt efter dina önskemål, oavsett om det är en tuff muskelmassage, en avslappnande massage eller om du har några specifika problem du vill att vi fokuserar på.


Osäker på vilken behandling du ska välja?
Välj en massage med den tidslängd du vill ha så diskuterar vi upplägg och önskemål på plats!
 

BEHANDLINGSMENY:


Recensioner från kunder:


"Jag är så glad och tacksam över att min dotter hittade Christine. Det är inte alltid jätteskönt medan massagen pågår men det gör så oändligt gott i slutänden"./Mary


"Snabb och bra behandling. Mina besvär blev verkligen åtgärdade. Kommer säkert att återkomma."
/Staffan


"Christine är en fantastisk duktig massör. Fixade min trötta rygg på endast 1 behandling."
/Daniel


"Fick en fantastisk ekologisk behandling! Personligt och samtidigt professionellt. Ofattbar förståelse för ansiktsmuskler och avslappning av kroppen. Har redan rekommenderat behandlingen till familj och vänner! Underbart med ekologisk affär också med många bra presentidéer."
/Wiktoria


"Fantastisk skräddarsydd flexibel 
lösning på behandlingsönskemål."
/Helena


"Kanon nöjd med behandlingen och mottagandet jag fick. Kommer garanterat tillbaka."
/Tobias


"Helt underbar gravidbehandling av mina svullna ben och fötter när jag gått en vecka över tiden. Det hjälpte och var framför allt en riktigt bra massage. Detta är en salong utöver det vanliga tack vare duktig 
personal med varmt bemötande. Tack för hjälpen:) /Gisela


"Ville bara säga att min väninna sa att det var den bästa massagen hon någonsin fått igår! :) Precis som jag sa efter min första gravidbehandling, haha! Du är grym Christine!"
/Pauline