Kost-& näringsrådgivning

Få hjälp till en bättre hälsa, mer energi & en strålande hud!


faCHIA™ Body Restore
30 min - 300:-

Bra för dig med långvariga/ stora problem så som smärta, dålig rörlighet eller sämre prestation. Kost, livsstil, hormoner och stress påverkar inte bara vår energi utan också våra muskler, leder och fascia (bindväv). Under denna rådgivning går vi gemensamt igenom ett frågeformulär och fokuserar sedan på de områden som behövs för att minska inflammation, smärta samt öka din rörlighet och prestation. Rådgivningen kan innebära t ex kostråd, tips om kosttillskott, livsstilsråd (stress, sömn, vanor etc.), hållningstips, egenbehandling m.m
*Kan endast bokas i samband med en massagebehandling och inte som enskild behandling. 


faCHIA™ Bodycleanse
55 min - 750:-

För dig som vill bli av med smärta, inflammation, få bättre rörlighet, smidigare muskler, mindre celluliter och bli piggare!
Grunden i programmet är mat, livsstil och vanor men jag rekommenderar ofta olika tillskott för att boosta ytterligare. (Denna kostnad tillkommer). För bäst effekt rekommenderar jag att kombinera med en faCHIA­™ kroppsbehandling efter ditt behov.


faCHIA™ Skinboost
30 min - 300:-
Behöver du lite extra hjälp med specifikt hudproblem i samband med din ansiktebehandling eller faceliftmassage? Vill du ha en mer djupgående rekommendation över hudvårdsrutiner, kost och livsstilsfaktorer som påverkar din hud? Är du "ny på ekologisk hudvård"? Bokas om du vill ha ytterligare resultat och är beredd att lägga lite tid på kost, livsstil och hudvård för en strålande hud!


faCHIA™ Skin Glow
55 min - 750:-

Kopplingen mellan hur vi äter, hur magen fungerar och hur vi lever påverkar huden. 
Denna konsultation passar dig som upplever att huden är torr, grå och saknar lyster. Kanske har du även problem med linjer, spänst och pigmentering eller fysiska symtom som trötthet, matsmältningsproblem, magproblem, huvudvärk, ojämn energinivå och täta förkylningar? I samband med konsultationen får du en utförlig hudanalys, tips på kost, livsstil, kosttillskott, hudvårdsprodukter m.m som kan hjälpa din hud att få en bättre glow!


faCHIA™ Skin Cleanse
85 min - 1250:-

Kopplingen mellan hur vi äter, hur magen fungerar och hur vi lever påverkar huden.
Du fyller i ett frågeformulär, vi går igenom svaren och pratar kring kost och livsstil. Sedan görs en hudanalys och huden rengörs och avslutande produkter appliceras. Avslutas med hud-& produktrådgivning. En rekommendation för dig som har hudproblem och även upplever t ex trötthet, matsmältningsproblem, magproblem, huvudvärk, ojämn energinivå och täta förkylningar.

Jag heter Christine Magnusson. Jag är ekologisk kost-& näringsrådgivare, holistisk hudvårdsterapeut, massageterapeut, gravidmassör, hästmassör och har läst flertalet kurser och utbildningar både via privata skolor (Axelsons, friskvårdsgruppen mfl) samt universitet och högskola.

Min filosofi är ren, ekologisk mat lagad från grunden och utan tillsatser.

Jag har drivit Salong Chia sedan 2011. Tidigare har jag bl a jobbat med företagsmassage, massage, hästmassage samt i butik. Jag gick min första utbildning inom kost på universitetet 2010.

Målet är att hjälpa andra att må bättre och uppnå sin optimala hälsa med rätt kost!