Gravidbehandling

Skräddarsydda gravidbehandlingar genom hela graviditeten!


Gravidmassage & specialanpassade gravidbehandlingar på en speciell gravidkudde gör att du kan ligga skönt på mage genom hela graviditeten. Om du av någon anledning inte kan ligga på mage så anpassar jag mig efter dina behov och kan även massera från sidan eller sittande. Hos mig är du i trygga händer, jag är dipl. gravidmassör och har erfarenhet av att behandla gravida sedan 2012.

Under gravidmassagen ökar blodcirkulationen, vätska och slaggprodukter forslas bort, spänningar släpper och du får en skön och avslappnande stund. Massagen anpassas efter dina behov och önskemål. 

Vill du boka enbart ansiksbehandling? Jag ser till att du ligger skönt på speciell gravidkudde med stöd för ländryggen. Ange gärna att du är gravid i noteringsraden vid bokning av ansiktsbehandling.

Studier från Karolinska Institutet
"Studier visar att gravida som får regelbunden massage (var 10-14:e dag) har betydligt lägre halter av stresshormon & får färre komplikationer i samband med förlossningen. Dessutom minskar risken för tidigt födda barn och låg födslovikt."


BEHANDLINGSMENY


GRAVIDMASSAGE
45 min - 995:-
60 min - 1250:-
90 min - 1750:-

Avslappnande, djupgående, fokus på specifika problemområden eller kanske lite av varje? Du bestämmer!


MAMA LEG-& FOOT TREATMENT
45 min - 995:-

Fotbad, fotskrubb och härlig massage av fötter och underben. 


ORGANIC MAMA
60 min - 1250:-
120 min - 2495:-

Fotbad, fotskrubb, del-/helkroppsmassage samt en liten ansiktskur/längre ansiktsbehandling. Skräddarsys efter dina behov & önskemål. En riktig lyxbehandling och en av mina populäraste behandlingar sedan 2012!


RECENSIONER FRÅN KUNDER:

"Ville bara säga att min väninna sa att det var den bästa massagen hon någonsin fått igår! :) Precis som jag sa efter min första gravidbehandling, haha! Du är grym Christine!"
/Pauline


"Helt underbar gravidbehandling av mina svullna ben och fötter när jag gått en vecka över tiden. Det hjälpte och var framför allt en riktigt bra massage. Detta är en salong utöver det vanliga 
tack vare duktig personal med varmt bemötande. Tack för hjälpen:)" /Gisela