Tibetansk Faceliftmassage

75 min - 1495:-
105 min - 2250:- inkl. Facial Powerlift (radiofrekvens, vakuum & LED-ljus)


Tibetansk Faceliftmassage är en kur om fyra behandlingar som alla är olika och beroende av varandra. Med olika tekniker löser vi upp spänningar i ansikte, hårbotten, nacke, hals, axlar och mellan skulderbladen. Den djupgående massagen gör att produktionen av elastin och collagen ökar markant och resultatet blir ett spänstigare ansikte och kanske det viktigaste - en stund av fullständig avkoppling. Behandlingen innehåller även akupressur, lymfdränage som tar bort svullnad och slaggprodukter samt oljemassage som löser upp spända muskler i nacke och axlar.

Det ska max gå tre veckor mellan tillfällena och efter avslutad kur kommer man var 6-8:e vecka och gör en påfyllandsbehandling. 

Tips!*
Tillägget på Facial Powerlift är en riktigt hudföryngrande och kollagenboostande behandling. Perfekt som enstaka boostbehandling inför något speciellt tillfälle, men görs med fördel som kur på 4-6 ggr (ett besök varannan vecka) för en mer långsiktig effekt och uppbyggnad av huden. Facial Powerlift kan även tas som separat behandling på 45 min (1495:-)