faCHIA™ Facelift Massage

faCHIA™ FACELIFT METHOD

75 min - 1495:-
+ 30 min (750:-) för tillägget Facial Powerlift


Om faCHIA™ Facelift Method:
Mina fyra olika Faceliftbehandlingar i "faCHIA™ Facelift Method" är skapade för att fräscha upp och detoxa huden med användning av olika massagetekniker som får igång blodcirkulationen, skulpterar ansiktet och dränerar överflödig vätska. Min specialité är rejäla ansiktsmassager som verkligen jobbar loss spänningar, slätar ut linjer och ger ansiktet ett mer avslappnat uttryck med mer lyster!

Med en passion för massage och hur vi kan åldras bra och naturligt så har jag skapat mina signaturmetoder inom faceliftmassage. Under de 11 år jag arbetat i branschen så har jag arbetat med muskler, bindväv och lymfsystemet för både ansikte och kropp. Jag använder tekniker från runtom i världen för ett naturligt facelift. Inspirationen kommer från bla ungerska, ayurvediska, kinesiska och japanska tekniker samt zonterapi, lymfflödes- och bindvävsmassage. Behandlingarna är som ett träningspass för ansiktet!

Rekommenderas som kurbehandling om 4 gånger där varje behandling är olik den andra. Steg 1 är den mjukaste av de fyra massagerna, och sedan jobbar vi gradvis djupare och djupare gång för gång med nya tekniker. Behandling nummer 4 är en riktigt djupgående massage där vi jobbar på djupet med cirkualtion, muskler och bindväv bl a från insidan av munnen; en behandling som är omåttligt populär bland annat bland kändisar runt om i världen.

Det bör gå max 3-4 veckor mellan varje behandling. Efter varje behandling får du specifika hemgångsråd efter ett specifikt utarbetat schema; allt för att du ska få optimal effekt! Vill du testa metoden kan du testa valfri Faceliftmassage (men vill du sen gå hela kuren görs behandlingarna i ordning 1-4)

Detta är en behandling som jag arbetat fram under flera år och ser fram emot att nu lära ut till andra terapeuter. (Kursstart 2019)

Tips!*
Dessa faceliftmassager är perfekta att kombinera med ansiktsbehandling (120 min) eller Facial Powerlift (30 min). Tillägget på Facial Powerlift är en riktigt hudföryngrande och kollagenboostande behandling. Perfekt som enstaka boostbehandling inför något speciellt tillfälle, men görs med fördel som kur på 4-6 ggr (ett besök varannan vecka) för en mer långsiktig effekt och uppbyggnad av huden. Facial Powerlift kan även tas som separat behandling på 45 min (1250:-)


faCHIA ™Facelift Method

4-stegsbehandling för ett naturligt facelift


faCHIA™ Facelift - Relax (behandling 1)

Behandlingen inleds med en djupavslappnande rengöringsmassage och varm handduk och följs av en skön flödesmassage av dekolletage, axlar, nacke och ansikte. Därefter jobbar vi lite djupare med lyftande faceliftmassage av ansikte och skalp med flertalet olika tekniker som lättar på spänningar, ökar blodcirkulationen i huden och transporterar bort lymfvätska. Djupt avslappnande, revitaliserande och ger huden en härlig lyster.


faCHIA™ Facelift - Revitalise (behandling2)

En cirkulationsökande faceliftmassage med influenser från bl a japanska tekniker samt flödande oljemassage av dekolletage, axlar, nacke, ansikte, samt inslag av zonterapi, shiatsu, ansiktsyoga och lymfdränerande massage med sval jaderoller.


faCHIA™ Facelift - Rejuvenate (behandling 3)

Effekt på linjer, spänst och cirkulation!
Djupgående faceliftmassage med tekniker från kraftfull ungersk ansiktsmassage, akupressur, zonterapi, lymfdränerande koppning, Gua Sha och en specifik "anti-rynk" massage.


faCHIA™ Facelift - Reshape (behandling 4)

Den här skräddarsydda faceliftmassagen inkluderar flertalet djupgående massagetekniker som lossar på muskelspänningar, mjukar upp fascia/spänd bindväv, slätar ut linjer, ökar lystern, dränerar överflödig vätska/puffighet och "plumpar upp" ansiktet. En av teknikerna som används är en specifik massage inifrån munnen (med engångshandskar) för att förbättra tonusen och spänsten i hud och ansiktsmuskulatur.