Faceliftmassage

Underbart avslappnande och ger en synbar skillnad på din hud!

Behandlingarna är skapade för att fräscha upp och detoxa din hud med användning av olika massagetekniker som får igång blodcirkulationen, skulpterar ansiktet och dränerar överflödig vätska.  Jag anpassar alltid massagen efter dina önskemål och din huds nuvarande tillstånd, men min specialité är rejäla ansiktsmassager (inget försiktigt duttande) som verkligen jobbar loss spänningar och ger ansiktet ett mer avslappnat uttryck med mer lyster!

Med en passion för massage och hur vi kan åldras bra och naturligt så har jag skapat mina signaturmetoder inom faceliftmassage. Under de 11 år jag arbetat i branschen så har jag arbetat med muskler, bindväv och lymfsystemet för både ansikte och kropp. Jag använder tekniker från runtom i världen för ett naturligt facelift. Behandlingarna är som ett träningspass för ansiktet.

Nedan ser du ett urval av de tekniker jag använder mig utav i mina faceliftmassager och i ansiktsbehandling. Vill du kombinera med ansiktsbehandling så är min rekommendation att boka 120 minuter ansiktsbehandling för att verkligen hinna jobba på djupet med valda tekniker. 

Priser på faceliftmassage /& ansiktsbehandling:
75 min - 1495:- (faCHIA™ Facelift eller Tibetansk Facelift)
120 min - 2250:- (faCHIA™ Facelift + skräddarsydd ansiktsbehandling)
 

Massagetekniker:

faCHIA™ FACELIFTMASSAGE
FLÖDESMASSAGE
HUNGARIAN FACELIFT MASSAGE
BINDVÄVS-& FASCIAGREPP
MASSAGE INIFRÅN MUNNEN
ZONTERAPI
AYURVEDISK ANSIKTSMASSAGE
INDIAN HEAD MASSAGE
TIBETANSK FACELIFT
JAPANSKT FACELIFT
AKUPRESSUR
SHIATSU
MARMAPUNKTER
LYMFDRÄNAGE
VARMA/KALLA STENAR
GUA SHA
KOPPNING
KRISTALLSTAVAR
JADEROLLER
FACIAL POWERLIFT
BEAUTY ROLLER